Saneerauspalvelut ammattilaisilta Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

HA Urakointi tarjoaa kattavat sisätilojen saneerauspalvelut Varsinais-Suomessa. Ammattitaitoiset remontoijamme tekevät laadukasta jälkeä sovitussa aikataulussa. Hoidamme halutessasi kaiken tarvikehankinnoista viimeistelyyn saakka. Saat meiltä nopeasti tarjouksen urakkaasi varten.

Pintaremontti lisää viihtyisyyttä

Hyvin tehty saneeraus lisää kohteen viihtyisyyttä ja voi vaikuttaa merkittävästikin sen jälleenmyyntiarvoon. Työ kannattaakin uskoa osaavien ammattilaistemme käsiin.

 

Pintaremontti on kustannustehokas ja helppo tapa saada uutta ilmettä sisätiloihin. Haluatko kuulla, mitä remontin toteuttaminen meillä maksaa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään. Tarvittaessa tulemme maksuttomalle arviointikäynnille kohteeseen ennen sitovan tarjouksen antamista. 

Katso yhteystiedot tästä

Monipuolista remonttipalvelua

Teemme sisäremontit vahvalla ammattitaidolla ja huolellisella työnjäljellä. Saat meiltä esimerkiksi maalaus- ja tasoitetyöt, tapetoinnit, lattia-asennukset ja kalusteasennukset. Saneeraamme niin kodit, vapaa-ajan asunnot, yritysten tilat kuin esimerkiksi julkisten rakennustenkin sisätilat.

 

Otamme vastaan sekä pienet että suuret urakat – kaikkea aina yksittäisen seinän maalauksesta kaikkien pintojen saneeraamiseen saakka. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tunti- tai urakkatyönä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Enemmän tilaa elämiseen piha-alueilla

Panostamalla terassiin tai piha-alueeseen voit saada enemmän tilaa. Pihalla voi kesäaikaan esimerkiksi grillata, pelata pallopelejä ja tavata ystäviä. Talviaikana toimivalta pihalta löytyy paikkoja esimerkiksi lasten lumileikeille.

 

Rakennamme ja saneeraamme ulkoalueita vahvalla ammattitaidolla. Saat meiltä esimerkiksi omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen, kerrostalojen ja rivitalojen pihat pohjatöistä viimeistelyyn saakka. Palvelumme kattaa muun muassa nurmikot, kukat ja muut istutukset sekä erilaiset kivetykset ja laatoitukset. Tutustu tarkemmin ja pyydä tarjous!

Piha- ja viherrakentaminen