Monipuolista piha- ja viherrakentamista Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

HA Urakointi tarjoaa monipuolisesti kaikki piha- ja viherrakentamisen palvelut Perttelistä käsin Varsinais-Suomen alueella. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita yksityisistä kotitalouksista ja taloyhtiöistä esimerkiksi rakennusliikkeisiin ja julkiseen sektoriin. Pystymme hoitamaan kaiken suunnittelusta itse urakointiin ja töiden viimeistelyyn saakka.

Kokonaisvaltaista palvelua

Saat meiltä kokonaisvaltaista piha- ja viherrakentamisen palvelua. Suunnitteluvaiheessa kiinnitämme huomiota toiveisiisi – esimerkiksi siihen, miten paljon haluat käyttää aikaa pihan hoitamiseen jatkossa. 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • suunnittelu

  • pihan peittyvien rakenteiden rakentaminen (esimerkiksi salaojat)

  • piharakenteiden rakentaminen (esimerkiksi aidat)

  • kivityöt (esimerkiksi laatoitukset ja kivetykset)

  • nurmikoiden ja siirtonurmikoiden istuttaminen

  • puiden, pensaiden ja kukkien istuttaminen.

Voit tilata meiltä myös pihan kesä- ja talvikunnossapidon. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kaikki pihat ja viheralueet

Teemme uudet pihat ja viheralueet sekä saneeraamme jo olemassa olevat. Meiltä saat muun muassa omakotitalojen, mökkien, kerrostalojen ja rivitalojen pihat pohjatöistä esimerkiksi kivetyksiin ja istutuksiin saakka. Rakennamme ja saneeraamme myös esimerkiksi leikkipaikkoja ja puistoalueita.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Teemme myös kiinteistöhuoltoa

Kantojyrsintä

Onko pihallasi ylimääräisiä tai ongelmallisia kantoja, joista haluat eroon? Me teemme kantojen jyrsimiset ja poistamme samalla osan juurakosta. Jyrsimme kannot 10–30 cm maapinnan alapuolelle, jolloin kannosta ei ole enää haittaa. Samalla voimme myös täyttää tai tasata alueen sekä syntyneen kuopan ja istuttaa paikalle uuden nurmikon. Hoidamme tarvittaessa myös jyrsinnästä syntyneen jätteen pois pihaltasi.

Yksittäisten kantojen jyrsinnän hinnasto:

  • Kannon halkaisija < 60 cm 55 € sis. alv. 24 %

  • Kannon halkaisija 60–80 cm 65 € sis. alv. 24 %

Jos haluat jyrsinnän useammalle kannolle, jos kannoissa on paljon pintajuurakkoa tai kannon halkaisija on suurempi kuin 80 cm, otathan yhteyttä! Tällöin hoidamme työn sopimuksen mukaan.

Kaunis piha lisää viihtyisyyttä

Hyvin suunniteltu ja tehty ulkoalue lisää asumisen viihtyisyyttä ja nostaa myös kiinteistön arvoa. Parhaimmillaan piha tai viheralue ilahduttaa jopa vuosikymmenten ajan. Piha-alueen suunnittelu ja toteuttaminen kannattaakin antaa ammattilaisten käsiin. Osaavat työntekijämme huolehtivat siitä, että kaikki on tehty oikein pohjatöistä alkaen – ja että lopputulos vastaa toiveitasi.

 

Tiesithän, että yksityiset kotitaloudet voivat hakea piha- ja viherrakentamisen töistä kotitalousvähennystä eli helpotusta veroihin? Lisätietoja saat verottajan verkkosivuilta.

Lue lisää