Kiinteistöpalvelut läpi vuoden Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

HA Urakointi tarjoaa monipuoliset kiinteistöpalvelut Varsinais-Suomen alueella. Hoidamme niin kesäisin kuin talvisinkin tarvittavat työt luotettavasti, jotta asukkaat ja muut kiinteistön käyttäjät viihtyvät ja voivat hyvin. Jätä piha-alueet meidän huoleksemme – ota yhteyttä!

Räätälöidyt palvelukokonaisuudet

Räätälöimme palvelukokonaisuuden tarpeidesi mukaan. Voit pyytää meiltä apua johonkin tiettyyn tehtävään tai vaikka ulkoistaa koko pihan kunnossapidon meille läpi vuoden. Palvelemme sekä kertatilauksesta että jatkuvalla sopimuksella.

 

Talvikunnossapidosta kannattaa sopia hyvissä ajoin. Tällöin talven yllättäessä kalustomme on nopeasti käytössä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai soita ja kysy lisää! Tulemme tarvittaessa käymään paikan päällä ennen tarjouksen antamista.

Katso yhteystiedot tästä

Kattavat palvelut

Tarjoamme kattavan valikoiman kiinteistöhuollon palveluita vuodenaikaan ja kiinteistön tyyppiin katsomatta. Hoidamme esimerkiksi kerrostalojen, omakotitalojen, rivitalojen, yritystilojen ja julkisten rakennusten pihat. Siistit ja turvalliset piha-alueet kohentavat asukkaiden ja muiden kiinteistönkäyttäjien viihtyvyyttä ja parantavat turvallisuutta. 

Saat meiltä esimerkiksi:

  • nurmikonleikkuut

  • pensaiden leikkuut

  • muun viheralueiden hoitamisen

  • pihojen harjaukset

  • lumien auraukset

  • lumien poiskuljetukset

  • hiekoitukset.

Annamme mielellämme tarjouksen – ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Suunnitteletko piharemonttia?

Kaipaatko pihaltasi lisää viihtyisyyttä ja toimivuutta? Olisiko aika tehdä piharemontti? Tarjoamme monipuoliset piha- ja viherrakentamisen palvelut, jotka kattavat kaiken suunnittelusta tarvikehankintoihin, piharakentamiseen ja viimeistelyyn saakka. Saneeraamme kaikenlaisten rakennusten piha-alueita: kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen, mökkien, yritystilojen ja esimerkiksi julkisten rakennusten. 

 

Osaavat työntekijämme ja uudenaikainen kalustomme takaavat laadukkaan lopputuloksen, joka ilahduttaa parhaimmillaan vuosikymmenten ajan. Lue lisää ja pyydä tarjous!

Piha- ja viherrakentaminen